Friday, 16 December 2011

Etude Black Head Off Oil Ex

Ini barang saya beli time Etude ada sale 30%






Cara pakai dia begini dia bilang



Wah...macam siuk ja kan tengok tu hidung si anu terus bersih licin berkilat berkilau selepas sapu ni barang. Tapi kenapa aku pakai hidung aku enda bersih macam dia??? Aku pakai tiada apa2 pengurangan tumbuhan di hidung ini??? Nasib baik beli kau time sale.

P/S:  Saya start sudah mendeco bilik saya. Punya lama sudah cuti baru terhegeh2 mo menghias bilik. Mo krismas sudah si gaman.Cakap mo cat bilik, sekali dapur pun kena cat. Bilik sebelah pun mau kena cat. Ah..Pingsan!

10 comments:

Chii said...

trick gmbr ja tu. haha. sa ada a pretty similar produk jg. the faceshop punya. ok jg la klu pakai scr konsisten. ada reduce jg blackheads..

Rose Flower said...

Bah jadi kalo gitu barang tidak bagus laitu kan yang black head off oil ex tu teda kesan hehehehe...sa ada juga beli satu dari cosway yang blackhead lotion tu 2x saja sa pakai trus sampai sekarang tidak pakai cam teda kesan. Sa rasa kalo pasal blackhead ni bagus lagi pakai scrub pencuci muka tu bagus lagi buli terbuka tu blackhead. Adui ging pewangi cat lah rumah ko nanti ni hehehehe....

dyanared said...

Chii:oh..mo pakai byk kali ba kali kan.aku br pakai 2 kali mengomen sdh tada kesan,hahaha

Rose:Hidung kita ni lain2.ada yg tumbuh ros,kaktus,bonsai.mana tau tmpt ko bkesan.eya bau cat ni rumah pening kepala sy.1/2 hari cat,1/2 hari tdo.wakakaaka

beaty said...

entah mcm mana mau get rid of those blackhead kan d

dyanared said...

Bet:ada 1 produk yg paling berkesan.ko rasa magic tp mahal.tu B-liv Off those head ada sana sasa.Rm100++ la.itu mmg terbaek la

Cherrie.Mia said...

saya belum perna pakai lagi ni product ni...setakat ni pakai yg biore tu ja....

Cherrie.Mia said...

Dyana tu B-liv Off those head boleh pakai satu muka ka mcm tu sleeping mask si Dora tu?

dyanared said...

Cher:itu biore mcm sikit2 ja kan kasi keluar.dulu sy pakai UNO yg kaler hitam utk lelaki.kuat sikit dr biore tp mcm tada sdh jual tu produk di watson.

Itu B-liv bole pakai 1 muka tp dulu sy pakai t-zone sama dagu ja yg byk tumbuh blackhead.mahal kan tu brg.sy beli pun sbb dulu mcm padang pasir ja tu blackhead sy.skjp sj dia kasi smooth.skrg sy tdk beli sdh sbb mcm terkawal jg blackhead sy.pakai yg murah2 sj skrg.tp ramai ni kwn2 sy pakai ni B-liv.mahal tp berkesan kan.

Joanne Juend said...

baru sy nmpk ni post.

actually, sy sda almost a month pakai B-liv. Surprisingly it works towards my crocodile skin! oh man! mahal lagi tu. but seriously, very very much worthy! serious sy white heads and black head reduce 60% because my skin has this white head thing since 10 years ago, now disappearing. I am glad i found B-liv :)

dyanared said...

JJ:yg sy dulu mcm 4 hari sj buli rasa tu muka licin.saya pun tdk tau mcmna dia buli kasi hilang tu black/whitehead.mcm magic kan.kalo serius tu mslh mmg ngam pakai ni. JJ dulu saya pakai time di U sbnrnya nama dia bukan B-liv. Masa tu nama dia Cellnique Sebum Control. Itu Cellnique bankrap then tukar nama brand dia pegi B-liv. Dulu ada salon dia di CP tu nama Cellnique jg tp sdh bankrap. Mmg bgs ni produk kan.Mahal tapi berkesan.MAGIC.hehehe...tapi mmg lama sdh sy tdk beli mcm 2 thn lps sbb tdk jg serius tu muka sy sdh.

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com