Friday, 2 December 2011

2012 Shoes

Preview of some of the shoes  for 2012.

















It seems that 2012 shoes will have no shortage of vertiginous and strappy shoes. I heart the last one since I can't wear high heels.Sakit kaki noks pakai tinggi2.


13 comments:

DoRa Priscilla said...

Macam semua bikin sakit kaki sy nmpak.. huhu

dyanared said...

Eya sakit kaki.mo pakai yg flat.yg last tu ok :-)

Grace said...

Gosh! gorgeous! sa suka yang pic 1st!

dyanared said...

cantik.mcm si neelofa.tp sy enda bulila.sakit kaki sy.ko tu bulila berinci2

beaty said...

cantik..sa sa suka yang floral n wedges ni

dyanared said...

sy pun suka floral & wedges :-)

♛RaRa♛ said...

wowww cantek tapi tinggi sangat>,<

dyanared said...

ini untuk yang ala2 cat walk model ni.sakit kaki

Cherrie.Mia said...

saya suka no.2 hehe

dyanared said...

Cher:wow..sy salute sama ko kalau ko pakai tu killer heels sana opis.hehe

Rose Flower said...

Sa pun bukan type yang heels2 berinci2 ni. Sa pun suka the last one tu. so far sa ada dua wedges collection satu yang floral yang satu plain tapi buli2 mama sia pinjam sampai tercabut jauh lagi beli tu dari jakarta sayang!!! hehehehe nasib mama yang pakai kalo urang lain ada lah kana cakap2 dlm hati hahahahaha....

Rose Flower said...

Yang plain tu yang tercabut beli dari jakarta :)

dyanared said...

Rose:alala2..sygnya dr jakarta.Enda apa mmg brg pandai rosak jg kan.sy mmg wedges ja ni sy hantam.kalo pakai heels sy jalan mcm org tempang.jadi lebih baik tdk seksi pakai heels drpd jln tempang.hahaha

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com