Wednesday, 21 December 2011

Christmas Present

Wah..seems that everyone are busy with shopping ahh. Hoho..banyak sales kan mana dapat tahan.Siuk saya tingu hasil shoppingan kamu. Saya pun banyak juga beli barang (banyak duit terbang) tapi saya kasi tingu (mikirayau) ini new MNG handbag sama purse NOSE saya la ahh.

Plan mo beli purse Bonia or Carlo Rino tapi macam tiada yang menyangkut last2 saya berkenan sama ni NOSE sebab design dia lain sikit sama purse brand yang lain.











Tahun depan mo ganti IC.Enda laku sudah tu gambar.Ahahaha




MNG Handbag.SALES (@@)





                                 See..what happened to my Samsung Wonder. Bling2 from Daiso



All these are christmas present for me from myself.LOL.

15 comments:

Amanda Gaby Peter said...

eee...sy mo beli purse ohh...tp x jmpa yg berkenan d hati..hehe...mana ko beli ni?

Chii said...

nice wallet!

beaty said...

banyak juga hadiah c d..siok woh..

Michelle Sung said...

waaah bnyk hadiah..siok o..hahaa kes kta sama tahun depan tukar ic..gmbr ic sy pun sangatlah ktggalan jaman haha...cantik2 tu purse n bag ko o..mantap! :)

Va Va Voom said...

I heart ur purse..cantik. wah ko pun beli samsung..welcome to the club! hehehe...

dyanared said...

Amanda:that purse sana NOSE 1B.ada lg lawa sana

Chii:thx!

Beaty:ooo..hadiah dr diri sendiri tu

Mich:lama sudah tu IC.Laim sdh muka nnt org ckp aku curi tu IC

VVV:Abis kamurang selalu ckp pasal android jadi sy pun mo beli la.ahahaha

Ashley Easther said...

tahun ne teda bajet utk xmas. smua lari p srvis keta. sedih. T_T

dyanared said...

Ester:ooo..ko ada kerita sudah???

nowriz said...

itu handbag mimang bikin fanass.. jealous sy.. mudah2an belum habis lg.. haha.. adei lambat btl gajian kami ni.. bos capat la sign gaji sy.. hahaha

dyanared said...

Riz:di 1B habis sdh kaler hitam tgl hijau sama cokelat.try d suria la :))

Rose Flower said...

Wah amoi i love those purse, handbag n the phone blings. Syok kan beli present untuk diri sendiri hahahaha. Sa tu hari pun beli perfume tuk x'mas prezzie sendiri juga!!

Wah ko punya new gadget kaitu samsung. Welcome to the club!!!

Aemy Shamy said...

ah talking about purse...purse sy pun koyak2 suda ni..i need a new one. im currently using LV purse, but carlo rino is my dream..sy suka pattern dia, cantik2 ni..hehe..but yours pun cantik juga ^^

kay masingan said...

wah best2 o ko punya presents ni Dyana..siuk oh...mmmm, sia mau jua beli samsung tapi blm tercapai lagi...

Cherrie.Mia said...

wei beli samsung wonder hehe..ba mari main whatsapp... :)

saya suka yg MNG tu..nice!

dyanared said...

Rose:terlebih sdh ni beli prezzie sendiri.uhuh..sy belum pandai pakai ni ros

Aemy:Vincci pun mcm syok jg design dia :))

Kay:bikin panas tu hp sony sy sbb tu sy beli br.ooo hadiah diri yg melampau2.hehehe

Cher:aduh cher sy belum pandai guna ni hp.sy buta gadget ni.sy mmg minat handbag MNG :))

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com