Thursday, 29 September 2011

Gaun Vera Wang Si Memey

Sesiapa yang tidak sabar melihat gaun kawin Vera Wang si Memey yang harga juta-juta tajaan Raflesia tu. Bah..akhirnya...tataplah gaun ini.Bertuah sungguh badan. Agaknya inilah gaun yang nak dipamer kat Muzium tu. Warisan negara!






11 comments:

wency said...

style barat oh pkawinan drg ni.. bg sa kan, tdk jg cantik ni baju..pelik jg np smpi mask muzium..

dyanareds said...

wen:ko beli ja pearl sana pasar pilipin br ko letak sana bj kawen ko.

Aki said...

nda lawa pun.. heran.. he he he.. tia pa la.. pasal durang popular dan artis ba tu.. tu la.. :-p

dyanareds said...

itu pearl baitu aki.tp tia ba sabah byk pearl jg.murah2 lg.kadang2 enda payah mahal utk cantik bah.sana kk plaza byk yg cantik2 gaun pengantin aku tgk.harga ratus2 sj

Rose Ragai said...

sya ingat cantik super duper punya cantik... hmmm. still sya suka lagi gaun kawin Kate Middleton (errr..boleh aku kasi compare sama gaun kawin kerabat diraja?..hehehehe)...

dyanareds said...

mahal tapi tidak cantik.

nGiau said...

honest opinion, tida lawa.

dyanareds said...

eya Ngiau.ramai org jg ckp tak lawa.isk2...

beaty said...

lawa lagi pear sana kk kan..ko perasaan ka dia punya bridemaid is miera layana and yang budak pelakon puntianak tu..he he

Grace said...

Mana?mana kasut Jimmy Choo dia? mana?

Nanie Natascha said...

lau ini mcm pnya gaun itu tailor cna kdai kici2 pn bule jahit.beli sja pearl.bkn mhal pn.haha.honest opinion ni. :p

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com