Monday, 26 September 2011

Pulse Massager


Wawa...I never thought I would have this device. My new dude named 'Pulse Massager'. Seriously I thought this device cost hundreds of bucks but I bought it less than...hehe...consider very cheap as my assumption was very pricing.

This my lovey dovey pulse massager provide me with 6 workout programmes and deep massage functions with 4 electrode pads. So I think I don't have to go for outdoor  workout anymore. It cost my time and my petrol as well to be at the gym as it situated 4kms away from my resident.

I went to Marie France Bodyline before and trust me they charge hundreds bucks per session with the same treatment. Just that their pulse massager is bigger and it have 10 pads. They assure you that after treatment you will lose some grams. And yes..I managed to lose 300 grams after the treatment. Thats why I was very excited to have this Pulse Massager.

Going to have tone up arm after this.hehe...



It come in a mobile size so it is a pleasure for a travel person like me 


11 comments:

beaty said...

okey juga ni D (hope u dont mind sa call ko d kio)..kalu d rumah kami ada tu cek tekanan darah..siok juga ni...

wah d ko kasi daftar sini ko punya gambar sph show ko punya gambar...http://en.gravatar.com/

DoRa Priscilla said...

kalau btl bleh tone up, sy pun mau! :D haha

dyanareds said...

dora:sy br try2 jg ni.tp tu marie france pun guna this kind jg cuma dorg punya mesin besar tp rasa dia sama sj sbb tu sy excited pegi beli.hehe

Beaty:oo ko ada jg ni brg? yg check tekanan mcm mahal kan. napa kunu mo kasi register tu gmbr?

Gunaqz said...

I want, I want, I wantttt!

Esok juga saya mau cari ini... (Nada jeles)

Aki said...

hm,bagi si Aki tu mesin.. skrg juga.. ;-p

dyanareds said...

beli sana cosway rm30 ja skrg.murah kan sy ckp

Va Va Voom said...

Nah ngam2 sa mo pi cosway t/hari ni..buli lah sa pi survey2 ni benda hehehe

beaty said...

d..yang tekanan darah tu my dad punya tapi satu family pun buli guna juga kan..siok juga ada device mcm ni kan D..

nah kan ada suda muka ko...kalau WPress punya blog tu misti mau daftr baru nampak muka ni ..he he he

dyanareds said...

Va Va: beli la.ada 2 jenis ni.berbaloi kalo beli ni drpd p pusat pelangsingan sama jg dorg guna ni brg.

Bet:siuk ba....na payah mo susah2 jln.d rumah pun ada.hehe...buli bwk jln lg kalo mcm sy yg mikirayau ni

Chii said...

wahh...where buy?

dyanareds said...

Chii:sana cosway.this month promo rm30

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com