Sunday, 5 February 2012

Girl's Car


Hi girls, what do you think about this car? Awesome right? Haha...You can do the painting inside your beloved car. Me?? I think this car is for someone who really need a heavy layer every time & everywhere. I'm not going to do this for my dashboard. In fact I only put a sunscreen lotion for emergency purpose. No makeup tools at all because I afraid the sun heat will defect the makeup.




Oh..ya I have a new header inspired by Hanis Zalikha. The very first time trying to get a header for myself. I did set up threaded comment so easy to reply each of your comments. Today, I didn't go anywhere (will tell you why on next entry) so I have all my time to explore about blogging setting.


18 comments:

Chii said...

sa punya kreta la yg paling basic, paling simple. paling low maintenance n selalu kena neglect. kesian...

Dyana said...

sy pun basic sj Chii.ada cd holder & tissue box ja.then sy taruh bling2 di dashboard.sy mo beli bantal yg kiut2 tp belum jumpa yg bkenan.mo beli patung keci yg kiut2 tp sy kedekut btul kalo pasal kereta.haha

Grace said...

oh? ketara sangat kereta perempuan. mau cuci pun susah. kereta sa pun sangat basic.cuci pun jarang.hohohoh

Dyana said...

sungguh perempuan kan.sy tgk la kalo rajin pandai rajin siram tgh2 ari lg tu.

kay masingan said...

oh sungguhlah feminin..heheh tapi kalau kereta saya tadalah mcm ini..cuci jarang, kemas pun jarang..bertaburan ja tu buku dlam kereta..aduh..

Dyana said...

sy pun sumtime bertaburan jg buku.hehe..

Eryati said...

hebat ...klu bujang anytime tu wat gitu d kereta..eheheheh..klu ada famili..abis la...

Dyana said...

yg bujang ni pun tidak jg terfikir mo buat mcm ni.hehe

Junaidi Mohamed said...

Uiks... lama juga blog ko ne di disabledkan kepada pengunjung. Hahahahaha, teringat satu gambar dengan fakta bila tersesat baca entri terbaru ko ne semasa sibuk buat bahan pembentangan usul... (1) Perempuan - Bilik / rumah kemas : Kereta Bersepah (2) Lelaki - Bilik/rumah bersepah : Kereta kemas habis... hahahahaha Tapi kereta aku tak cuci sejak Disember dan rumah blurrrrrr... whoah header yang baru. Thumb ups...

Aki said...

wah.. memudahkan hidup betul ko punya komen box ni.. ini blogger platform punya pluggin juga ka?? ajar saya.. :D

beaty said...

d sa tada kerita ni susa sa mau imagine kalau sa mau taru bling2 ni d..haahhahahaha...

Dyana said...

oh eya br2 jg buka blk.sy rasa betul la kali rumah bersih tp kreta bsepah.laki plak lebih pentingkan kereta.hehe

Dyana said...

senang kan aki.blogger punya ni.ko search ja komen box utk author.hehe

Dyana said...

ok jg ba tada kerita.tada mo dibyr every month.tp kalo sdh ada kereta mcm susah kaki mo bgerak.eh..siuk bet hias kereta ala2 perempuan.hahah

Rose Flower said...

Lawa lah tu header. Adui tidak cair kah tu mikap2 tu di dashboard bikin sayang saja kalo bepanas. Kalo sa teda lah macam tu basic n simple saja teda lah fancy2 cam gitu haha

Dyana said...

dei..gmbr buruk2 ja tu ros.tp disebabkan ngam2 ada teddy bear yg kiut maka kunu ini la yg paling sesuai.hehe...eh..sy pun biasa sj keta sy.entah betul ka ada org buat begini.hehe

Rose Flower said...

Moi cuba ko ajar sia macam mo kasih taru tu reply comment sini blog sia tidak pandai lah...cuba gia share step mcm mo buat tu reply comment

Dyana said...

miahaha...nnt sy cr blk tu blog sy refer ari tu.hahaha

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com